hej alla två läsare

Verkar inte som vi har speciellt mycket att dela med oss av i den här jäkla bloggen.. Vi hade visst inte så roliga liv som vi trodde. Jag talar nog för både mig och stina när jag säger att våra dagar består av detta:
- Vaknar upp med ångest för att vi är så trötta att vi vill kräkas, bokstavligt talat.
- Slit och släp i skolan, eller ja, slit och släp.. vi gör egentligen just ingenting där. Vi skulle egentligen inte ens behöva gå dit för vi gör minsann inte många knop
- Jobbar med UF efter skolan.
- Somnar eller är övertrötta när allt det där är klart.
- Kommer hem, sitter vid datorn en skvätt.
- Somnar alldeles för sent och får alldels för lite sömn.
Och sådär rullar det på.. fantastiskt!

Nåväl, i helgen var det avslutning, inte skit kul men tillräckligt roligt. Efter pelarsalen gick jag, Stina,Fredrik och Rickhard hem till Per, det va roligt och kvällen slutade bra!
BRA DÄR!

Ikväll har jag tränat med fina Ida, simmade i ca 50 minuter och sen bastade vi. Avslutade allt med kvällsfika. Jag tänkte slänga mig bums i säng när jag kom hem, men nu är klockan alldeles för mycket så jag antar att jag får vakna och vara spytrött imorrn också. Vi som ska se New Moon först på morgonen på Engelska C lektionen, jag kommer aldrig orka hålla ögonen öppna.




Från min och Stinas fina praktikveckor i Falun i februari/mars, fan va länge sen. Sorgligt!



å n g e s t

Just nu är allting väldigt väldigt VÄLDIGT jobbigt. Sjukt mycket i skolan, sjukt mycket till UF företaget, körkortshelvetet och fan och hans moster, jag SPYR! Och då är det sista man behöver en nonstop röst ekandes i öronen 50% av tiden man är vaken.

Jaaaja, BRA DÄR! 

Till helgen är det avslutning och det är i alla fall något jag kan se fram emot väldigt mycket! Något mer som jag kan glädjas åt är att jag och pluppan (j) åkte till Stockholm förra helgen och träffade Matilda, Elin och Jonna. Även Anna, Hanna och Stina infann sig. Det var väldigt mysigt! Dom är så fina.

Nåväl, mitt i allt detta dagskaos så är jag så otroligt glad att Ida och Johanna förgyller mina dagar och håller orken uppe.
Kärlek <3



/s


long time no see

Vi har haft den här bloggen i ca 2-3 veckor och den är redan bortglömd, illa.
I fredags umgicks vi med Emma, Ovas och Ida på kvällen. På lördagen va vi på erikshjälpen och sedan hos Carro med en del människor på kvällen. Trevligt! I söndags drev vi runt, såg på film hos Idas Peter på kvällen, kopps närmare bestämt. Skön film!

Vi har ju fått höstlov nu, konstigt nog. Det gick sjukt fort. Hur som helst, hör och häpna, vi började vår första lovdag med att åka till skolan!! Vi jobbade lite med en affärsplan till vårat UF företag, vi måste vara klara med den till nästa onsdag om vi ska tävla med den, får se hur det kommer gå. Efter skolan åkte jag hem och bytte om till träningskläder och åkte tillbaks till vansbro för ett hiskeligt skönt träningspass med ida. Efter att vi tränat bastade vi länge och åkte sedan hem till mig och myste lite. Hon är allt bra den där Ida!

Hittills har jag slängt lite saker i mitt rum som jag håller på att göra om, och nu ska jag ta tag i min fotokurs. Har hållt på i snart ett år men har inte gjort en enda uppgift, ambitiöst.

På torsdag åker jag och Stina troligtvis till Stockholm och besöker Matilda, Elin och Jonna! Ska bli roligt! :)

jaja, det va en snabb update om våra liv. Tack och hej, leverpastej

 Fina Matilda, jag och Stina!



/Johanna


RUB ME UF



Här är medlemmarna i vårat UF företag + Fantastiska Cayenne!

Ouuä

Jag sitter och småfnissar åt Johannas tidigare inlägg, fittfläsk liksom..
Jag har varit ganska stendöd sen i tisdags! Kuggade på skrivningen i måndags och det firade vi med ca 3 kaffekoppar och en energidryck vilket resulterade i att jag låg hemma med en märklig magsjuka i tisdags, dagen då jag skulle köra upp. Fick avboka det och spy lite till. Till råga på det så visade det sig att jag hade urinvägsinfektion som hade slagit sig på njurarna, GÖTT. Jävligt awesome som discobrudarna skulle sagt.

Men nu är jag på g igen, har fått pencilin och ska snart ta en dusch (luktar så mycket svett så ni anar inte, och håret kommer att behöva minst 3 schamponeringar) har inte duschat sen i söndags.. japp, torsdag idag! (jag är singel, come and get me boys ;)))))))



singel..som sagt..

/s




D Ö D

Myr Stina ligger hemma och är sjuk, stackarn.
Seg dag, Ida Olsson har varit dagens ljusglimt. Efter att jag blivit bortglömd på lunchen spelade jag kort med några grabbar, bl.a en riktigt tuff "Sunday survivor".. jag önskar att jag också hade en riktigt grov kätting runt halsen. 

För tillfället sitter jag och lyssnar på två tjejer vid bordet bredvid, de spelar dålig discomusik och tycker att det är "jävligt awesome" att det snart är jul. Jag snappade även upp en ny svordom, fittfläsk, jag vet inte riktigt hur deras ser ut men jag har nog aldrig upplevt en fitta som fläskig? Vad är för övrigt ett uranusberg? De har tydligen ett sånt i ansiktet, antar att de är finnar. Det måste vara en sjujävla finne!


Snart ska jag leverera böcker till Myrstackarn, huvva.

Förresten, försök inte samla vuxenpoäng genom att dricka så mycket kaffe som möjligt, man mår inte bra efteråt.

jaja hej då.
/J




Falun

Idag skjutsade Johanna mig till Falun och såhär gick det till:
http://www.youtube.com/watch?v=qeTLaHPduis


S

Spättan

Denna kväll har varit magisk. Väl valt ord! Jag och Johanna satt här i vår ensamhet och ville ha hit Ida så vi knåpade ihop ett litet lockande rim:

Ida vår fina tjej, kom hit så ska du få höra en grej
Nu sitter vi i en dyster etta och väntar på vår spätta
Vi vill spela plump, dock utan sump
och vad sägs om lite té, vår vackra fé?

Ja, och så kom hon, vår spätta, och kissnödig var hon.
Sedan dansade vi runt här halvnakna i nån timme innan vi gav oss ut på hemligt uppdrag.
Nåväl, gårdagen var helt okej kul, natten var... obeskrivlig på ett negativt sätt.






/S


bloody sunday

Jag, Stina och många andra var och såg på herrarnas match i äppelbo igår, de vann med 3-1. Duktigt! Efter matchen åkte vi till vansbro och åt på Selins med Carro, vi blev även kvar där hela kvällen. När Selins stängde gick vi hem och råkade få besök, spelade lite kort och sen sov vi! Eller ja, vissa sov.

Imorse fikade vi på håkis med Ida och sen jobbade jag på bion! Senare ikväll ska jag till vansbro igen för att sova hos stina eftersom jag ska skjutsa henne till Falun tidigt imorgon bitti!

små sunkig bild

/jjjjjjj

Bättre en bollkalle i kanalen än en kall balle i analen.

Jag ligger och jäser i soffan för tillfället och har ett söndagshumör, alltså lite uttråkad och sådär.
Väntar på att mamma ska komma hem med god mat och på att Stina ska komma hit från malung. Hon är där och övningskör en skvätt. Efter maten tänkte jag och Stina åka till vansbro och kolla på hockey. Jag gillar inte hockey och kan absolut inga regler eller nått, men det blir säkert bra.

På lördag verkar det som att jag och stina ska umgås med carro och ida på något vis, roligt! Det blir allt för sällan. Vi är lite festsugna men jag känner mig inte så pepp för tillfället, men det har väl aldrig hindrat förr.

Jag skulle behöva massvis med pengar så att jag kan åka utomlands. För snart ett år sedan var jag påväg hem från stranden i Tunisien med Emma vid den här tiden, jag har nog aldrig mått så bra som där borta! Trots alla strandraggare som var så in i helvete jobbiga.



/J


RSS 2.0