Faaluuuuuuuun

Jaha, nu är detta jullov över! Det har varit väldigt bra men även lite jobbigt på sina ställen, körkortet tog ju upp halva. Vet inte hur jag känner för att komma tillbaka till skolan. Jag har väldig ångest över det samtidigt som jag blir motiverad då det bara är ett halvår kvar samtidigt som jag då får ångest över hur mycket jag har att göra och ja.. men det ska bli kul i alla fall! 

Denna helg tillbringade jag och Johanna i Falun med min bror, Totta och Jonatan vilket var väldigt trevligt. Skönt att få komma bort lite och bara vara. Vi stack och bowlade på fredagen vilket resulterade i seger för Mattias och förlust för mig. Efter bowlingen åkte vi ner på Pitcher's där vi åt och tog en öl och sen gick vi hem och tog det lugnt. Igår åkte vi på ica maxi och köpte sallad som vi åt, sen tittade vi på Jonatan när han tapetserade. På kvällen gick jag och Johanna ner på stan och åt och tog en öl sen gick vi hem igen. Och ja, idag har vi heller inte gjort något speciellt. Jag försökte ta mig en tur på längdskidorna när jag kom hem men det gick ju åt helvete när det blåste satan och jag hade NOLL fäste. Blev förbannad och åkte hem igen.

Nu ligger jag hos mamma och grubblar. Ska försöka sova snart vilket inte blir lätt då jag och Johanna gottade oss i den underbara sängen alldeles för länge i morse.




2011

Jaha.. nytt år och nya tider. Nyårsafton firades i Sälen och kvällen innehöll fantastisk mat, fantastiskt sällskap, en sur brudjävel, en trång bilfärd, en lång kö, ett toapapper på en klacksko, en fruktansvärt kall natt, några cross/cykel krascher, fina nya bekantskaper och en jävla massa hårruffsande! Jag hade kunnat ha roligare men jag ska inte klaga, det var roligt att umgås med lite nytt folk!

Jag hoppas, precis som alla andra, att 2011 kommer bli ett fantastiskt år. Året kommer förhoppningsvis innehålla en hel del resande, studentgrejer osv. Men jag har ingen bra magkänsla inför det nya året.. nåväl, man kan ju inte vara nöjd jämt.

Just nu sitter jag med flötigt hår i min nya pyamas, det är så mina senaste dagar har sett ut. Bedrövligt! Måste ju för fan ta vara på min sista vecka på mitt sista jullov! Usch, va hemskt.. mitt sista jullov. Det ska bli så ruskigt skönt att ta studenten, att slippa alla skoluppgifter och alla måsten men faaaan va jag kommer sakna alla vänner och hur fantastiskt roligt jag har i skolan!

Nej, nu ska jag snart slänga mig i duschen och rulla in till Vansbro för att jobba på bion.
Tjofadderittan, 93 fingrar i fittan!/JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ



bruna och jävliga

RSS 2.0