lyckans ost

Måndag, igen! Helgen har varit härlig, helt okej kul liksom. Lördags natten/morgonen var i alla fall fin.
Som vanligt är det fullt upp mest hela dagarna och jag har något konstigt i kroppen som inte riktigt vill bryta ut, känns ju sådär. Jag ska ju till Trysil på onsdag så jag vill helst vara tiptop då.

Just nu sitter jag bara och längtar tills sommaren kommer och all stress som ligger framför mig är över. Jag längtar efter att få sitta bakis och halvsova i en solstol som sett sina bästa dagar, mitt bland en massa tält. Sitta och bara lyssna på alla människor runt om och fnissa för sig själv åt alla puckon. Så hör man någon som kommer med en bergsprängare på axeln, med samma låt som för 12 timmar sen, så försvinner den. Sen kanske man hör någon som spelar gitarr och sjunger för full hals, någon som spyr, någon som är ledsen, någon som är överlycklig, någon som letar efter något, någon som blivit bestulen, någon som längtar efter mat.. Ja, det finns liksom alla sorter.. Så himla underbart!! Jag längtar efter festival!!!!



den här bilden kan vara den underbaraste bilden som någonsin tagits


puss s


Helg, igen

Jaha.. nu har ännu en fin helg med fina vänner passerat! I fredags var det fix inför julskyltningen, stressig och jobbig dag. Igår var det själva julskyltningen och vi var där med vårat UF företag, det gick jävligt bra faktiskt! Sålde slut på två sorter och det var inte så fasligt mycket kvar av de andra sorterna heller! Roligt! Det var även väldigt uppskattat att vi sålde tvålar iförda folkdräkter!

Efter julskyltningen hasade jag och Stina oss till Selins och åt pizza, sen duschade jag och vi började dricka. En överförfriskad Rickhard kom på besök och sedan kom även Carro, Emma H och Anna dit. Vi gick till Dido men det va rätt tråkigt, roligare efteråt! Sammanfattar helgen med några väl valda ord, stress, svett, skratt, mys,  överenergi och shortsdressar! Haha!

Sitter/ligger för tillfället i min säng och försöker skriva en analys om vampyrer på engelska som ska vara klar imorgon. Den bör vara omkring tre sidor, jag har hittills skrivit 8 rader och lämnar jag inte in innan tolv imorrn får jag ett fint IG, NICE! Kan ju inte påstå att pluggningen går fort fram, somnade nyss lutad mot sängbordet.. inte bra.. inte bra alls, skit skit skit.

jajaja ska försöka ta tag i engelskan nu. Tjofadderittan, 23 fingrar i fittan!/J



sooommmmarrrrrrrr

Filmtime!

Stina har redan berättat om våran kvalitetstidsdag! En liten sur min men för övrigt rolig dag, fast det har vi ju alltid!

Tänkte bara berätta att vi spelade in en hel del filmer under dagen som ska klippas ihop till något skoj och så småningom komma upp här! wööw

/j


Rallybrudar

Jaa, idag har jag och Johanna haft en heldag vilket även innebär kvalitetstid. Vi steg upp vid 7- halv 8 i morse och drog iväg mot Nås i Mattias M ATA bmw. I Nås åkte vi till konsumparkeringen och sladdade lite innan vi åkte hem till faster och böt bil, lite kul ska man väl få ha liksom. Vid faster fick vi frukost och allt sen drog vi vidare i Volvon mot Falun. Nästa stopp blev donken i Borlänge där vi träffade kusin Emil. Väl framme i Falun gick det åt helvete..igen.. Kuggade, jätte svårt prov, skitliv. Så, nog om det.

Vi slog på krigarskivan och åkte till kupolen med glada miner! Där strosade vi runt tills klockan fyra ungefär då vi drog iväg mot nästa stop som var Djurås. Där hälsade vi på Johan och satt där och drack kaffe en stund, kul att se honom! Sen skjutsade vi honom och lillebror på mat sen åkte vi hem till faster igen och fick mat, hon är väl för bra. Sen tog vi finbilen och drog hem igen.

En fin dag trots allt :) Johanna är för rar som skjutsar mig.

Schyssta b-rudar! Sommaren -08 ...tror jag



Puss och kram skumbanan, S


Nina Simone, tvålar och dikestippar

Jaa Stina har ju redan berättat om våran fina helg med våra ruskigt fina vänner! Jag kan inte annat än hålla med om att den var mysig!


Jag och Stina hade bakis/korvhäng hemma hos mig i söndags! Korv är underskattat!

Idag är vi lediga! Hurra, prisa gud! Jag sitter här och ska göra lite tvålar, det har redan gått åt helvete lite så jag slog på Stinas krigar lista, men nu är jag glad igen och lyssnar på Nina Simone! Skvätte gul tvålfärg på ett av mina favorit linnen, jag sprang in i köket och ryckte åt mig en bunke för att jag skulle tvätta linnet snabbt, klämde såklart fingrarna i skåpet, spillde nejlikor över hela golvet osv.


Kollade just ut och såg en lastbil i diket utanför fönstret, tyckte väl att det rasslade till lite nyss! Tråkigt för lastbilsgrabben. Tur att han inte slirade in i vårat hus, det hade ju varit ganska tråkigt med en repris på den incidenten!


Paparazzi på plats.

/Johanna



Helgen

Den här helgen har varit hur bra som helst! Fredagen var mysig och lugn och på lördagen åkte jag, Johanna, Fredrik och Rickhard till Dala-järna och tittade på Idas volleyboll match, de vann!! Har aldrig sett en sådan match förut så det var intressant. Senare på dagen tog jag bussen till Äppelbo och åt middag hos Johanna sedan gjorde vi oss i ordning för kvällen. Sen tog vi trunken och promenerade på förfest vilket krävde en hel del vätskepauser. Resten av kvällen var hemskt rolig trots att det spårade ganska rejält, lite sura miner och lite väldigt glada miner.
Söndagen bestod av toalettbesök, film, mys, sked, korvgrillning, tacos, film och mys igen. Jätte mysigt helt enkelt!






s


brudjävlar var det ja

hejhejhej hemskt mycket hej. Som Stina skrev tidigare så har veckan varit rolig, men jag minns inte vad vi gjort riktigt. Jag jobbade på bion onsdag och torsdag, bjöd med mig Finis Stinis på en av filmerna. Mysigt!

Jag sov hos Stina inatt och vi hade klockan på sex imorse, tror jag, för att vi skulle hinna duscha. Vi låg i sängen och led och beklagade oss över tidiga mornar när Stina kom på att vi faktikst inte hade någon psykologi idag!! HURRA! Det innebar att vi var lediga hela dagen så vi fortsatte snooza till ungefär nio, då duschade vi och gick till skolan för att vara ambitiösa.

När jag kom hem från skolan idag satte jag igång att måla ännu mer i mitt rum, börjar kännas riktigt segt.. Snart ska jag slänga i mig mat och åka tillbaks till min favorit!


Jag tycker människor i allmänhet är alldeles för griniga nu för tiden så jag tänkte tipsa om en skojsig låt, man kanske inte blir skit glad av den men den är trallvänlig. Så alla brudjävlar och andra bittra energitjuvar, slå på den här och sprid lite glädje för en gångs skull! ->  The Dixie Cups – Iko Iko



/ johanna


Snön var det ja

Nu får snön helst ösa ner så jag kan börja träna och åka skidor! Längtar som ett as. Skrivningen börjar närma sig och jag känner mig faktiskt ganska taggad, måste bara plugga intensivt de sista dagarna. Vill verkligen klara av det!

Den här veckan har varit jätterolig, inte för att jag kommer ihåg vad vi gjort men vi har fikat typ 50% av tiden, jätte gott!! Igår fick jag reda på att jag har blivit uttagen till en utbildning som heter Tjejer och Ledarskap. 7 tjejer från Dalarna får åka med till Trysil den 1-2 december och gå en utbildning i ledarskap med 12 andra tjejer från Norge. Hur kul som helst!

Jag och Johanna har fina spöken.. Tur att vi har något att roa oss med.. ;)




s

Snööön

Jag sitter just nu hemma i sängen och ska snart bege mig till konsum och sedan bion. Ska se på den nya filmen om Cornelis med Johanna, det ska bli kul!

Nu måste jag sticka på konsum, skriver mer sen!

XooooXoooooooo ZTINAH ^^ :* <3


ordbajsar lite

Sitter i cafeterian och glor. Skulle jobbat med ett grupparbete men min grupp är borta.. så ja, ni kan ju räkna ut med röven att jag inte gör speciellt mycket!

Igår fikade jag och Stina med fantastiska Anna och Johanna efter skolan, mycket fina vänner må jag säga. Det va roligt, som vanligt. Efter gofikan gick vi hem till Stina och satte igång med våran powerpoint presentation. Vi ska göra en powerpoint om en vanlig dag i våra liv, kan ju bli kul. Fick för övrigt en väldigt fin överraskning när jag kom innanför skoldörren idag, väldigt roligt med uppskattning! :)


Jag och Anna! woooohooooo


hahahah måste förresten berätta om en hysteriskt rolig grej som hände igår! Jag, Stina, Elena och Johan satt i skolans bibliotek och pratade, biblioteket ligger mitt i skolan, vid cafeterian. Det kom in tre killar lite snabbt och när de gick hörde vi ett pysande ljud. Jag gick till en bokhylla för att se vad de hade gjort, då smällde det till och jag blev skit rädd. Jag satte mig igen men vi blev nyfikna på vad det var som dom smällt så jag gick dit och kollade. Hittade en liten påse med en bild på en fjärtande stjärt som det stog "Fart bomb" på. Det började lukta mök i hela biblan och hulkande och skrattande om vartannat flydde vi fältet. Jävligt roligt! Städerskorna vädrade hela biblioteket och det luktade skit i hela skolan. Nu har dom biblioteksdörrarna låsta så man måste be någon låsa upp om man vill hänga där.. gött!

Fan, mina inlägg blir alltid för långa.. Gratulerar, om du orkat läsa allt ordbajseri!

/Johännä

Ännu en dag i paradiset

Vilken fin dag det är idag! Jag hade sång första lektionen, gick igenom den sista grejen jag hade kvar på kraven vilket var en till visa. Resten av skoldagen har jag inte gjort så speciellt stor nytta men det spelar ingen roll idag. Efter skolan följer Johanna med mig hem så ska vi jobba med ett svenska arbete och sedan ska jag plugga körkort.

Jag hade ett givande samtal med Johanna igår, hade glömt bort hur fantastisk hon är på att lyssna och förstå. Om jag ens hade noterat det förut, jag vet inte. Nu vet jag i alla fall. Saknar henne.


sexy johanna


SSSS


header

Okej nu är det såhär, Johanna ändrade headern så fint sen skulle jag in och testa nya stilmallar och då ändras hela headern och försvinner, bra där! Så nu tog jag ett tillfälligt fräsigt natur-tema. Detta är alltså INTE vad Johanna har ändrat till, hahaha. Imorgon kommer dock den riktiga versionen tillbaka, då ni.

Med detta kan vi säga att Johanna är en klippa på att fixa med sånt här och att jag inte är det.



En fartfylld bild på den senaste tävlingen i streetgång, hårfint! Fredrik kör med den svajiga stilen medan Johanna kör mer bestämt rakt fram.


s-s-s-stina

Hej brudjävlar och annat löst folk

Ändrade "headern" eller vad det heter, hej header.. vi ska väl ändra lite runt om antar jag men det får duga så länge!


Jag och min fina livskamrat, jävligt bra livskamrat må jag säga!





/ yohanna


.

Fan vad jobbigt att lägga en massa energi på att vara förbannad och gräva ner sig i saker när man bara har ett liv och en chans. Vi är alla bara människor och gör inte rätt hela tiden. Så innan man gräver ner sig i vad andra gör fel så kanske man ska fundera lite över om man själv gör rätt alla gånger? Jag vet inte, det kanske vore något att försöka se över saker och spara sin energi till något positivt istället. Sprida lite glädje och kärlek.

Detta borde jag gå in och läsa varje dag, kanske alla andra också, vad vet jag.





s

Skolan

Vi sitter i skolan och funderar på en ny header, kan så bli! Håll utkiiik.
Och jag hittade usb minnet i morse, så här kommer några bilder.












s


trubbel i paradiset

Johanna har sammanfattat gårdagen och början av denna dag ganska bra.
Jag åkte till Nås senare idag, träffade pappa och gav honom en farsdags present, han blev glad. Dessutom vann han på trisslotterna han fick. Hade jag inte varit jätte klöbb så hade jag kunnat lägga upp några roliga gamla bilder här eftersom jag inte har något vettigt att skriva men jag glömde ju såklart det förbannade usb-minnet i Nås.

Kvällen har enbart bestått av ångest, å n g e s t och åter ÅNGEST.


puss


s


jklöälkjh

När jag ändå är igång kommer det några fler tips på gamla sköna låtar som man blir glad av!

The Isley Brothers – This Old Heart Of Mine (Is Weak For You) - Single Version (Mono)

Doris – Did You Give The World Some Love Today, Baby

The Spencer Davis Group – Gimme Some Lovin' - Single Mix / U.S Version 


shuudiluu

Sitter för tillfället hemma hos Stina och gör ingenting, ska egentligen åka hem men jag har inte riktigt orken att sätta mig i en kall bil och åka i hela 10 minuter. Jobbigt va!

Igår sov jag ut för första gången på tre år, skönt! Sen började jag måla om mitt rum till en slags varm vit färg, det blir nog bra det där! Sen åkte jag till Vansbro för att umgås med Fredrik, Rickhard och Stina. Jävligt speciell kväll, haha! Interna grejer än en gång. 

Den här dagen började med obligatoriska bakis morgonfisar, alltid lika roligt! Rickhards fjärt förra söndagen kommer dock ingen någonsin kunna slå! Efter fjärtandet åkte vi och åt frukost på Håkis, även det är obligatoriskt på söndagar! Mycket fin tradition.

Jag har jobbat på bion idag, det hela började med att Emma haffade en kille som försökte bryta sig in, fan att jag inte kom dit 5 minuter tidigare! Då hade jag äntligen fått se lite action..




åååååh va jag saknar våra fina sommardagar, här kopierar jag min stjärt på vansbrohem! Hysterisk bild men fan va fint sommarlov jag hade! Mitt sista sommarlov dessutom.. ajaj

Nina Simone – Ain't Got No/I Got Life - 1993 Remastered Lyssna på den och må gott. Man blir extra glad efter 1.10, mumma
/JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

byerstina

Jag sitter just nu i Äppelbo hos Fredrik, han virkar en mössa och jag är DJ. Idag ska vi hitta på något, vad vet jag dock inte. Jag måste i alla fall göra två tvålar efter beställning! Ikväll ska vi förmodligen ha en liten sammanstrålning och försöka att hålla minerna uppe, lär ju inte bli några problem för mig och Rickhard i alla fall.
ps.  jag är en byer

chipp, chippong

Jag tänkte vara duktig och uppdatera men stina hann före men inte är jag bitter för det inte!

UF tar livet av mig för tillfället, försöker intala mig själv att det är roligt med uf.. än så länge har det väl inte vara så fruktansvärt kul men det kommer väl nu när affärsplans fan är inne och hur den blev ska vi inte ens tala om. Jaja jag och stina gjorde hiskeligt mycket tvål igår! Fredrik var med och assisterade lite (läs, blev totalmosad i kortspel).

Som Stina sa var den här dagen rolig, fylld av diverse sugna händelser.. som sagt, kul med interna grejer i en offentlig blogg, nej.

Nu väntar jag på att Stina ska ta sig till Mysfredrik så att jag också kan gå dit och mysa! Mysigt!

 
Fin bild på fina människor som gör fina tvålar, fint!

you had me @ hello

Igår gjorde jag och Johanna tvålar tills vi spydde, på tvålen. nejdååååååååå!
Idag är det äntligen fredag! Skoldagen var faktiskt varit väldigt rolig, lite speciell må jag säga. Jag och Johanna är lite luriga... kul inlägg, inte alls internt.

Vad helgen har att bjuda på vet ingen, bäst så.



hejochhå

s


salut

Veckorna bara flyger iväg, snart är det jul till och med. Jag hatar julen.
Igår lämnade vi in affärsplanen till juryn, fyfan för affärsplanen, vi hann inte ens rätta den. Skitlärare.
Så ligger det där jävla körkortet och tär på min järnhalva. Jag vill bara ha det klart någon gång.

Helgen var ganska mysig. I fredags såg vi på hockey och sen satt vi hos Fredrik och pratade i flera timmar.
I lördags åkte vi till Sollerön jag, Johanna, Fredrik och Rickhard i en bil, Permilitär aka något mer körde. Det började ganska kul på vägen dit men resten av kvällen var jag och Rickhard ganska i luven på varandra så att säga. Sollerön var ingen hit så vi åkte in till Mora och åt på donken. Eller ja, vissa åt på donken.
Sen åkte vi hem till vansbro och gick upp till mig. Jag och Rickhard delade fred. Kvällen slutade bra i alla fall. Jesper fes.

Morgonen därpå fes Rickhard årets fis, creds till dig Rickhard. Dock var inte Fredrik sen med att kontra, så en liten eloge till dig med.  

Igår fikade jag och Fredrik den längsta fikan någonsin, det var skönt. Det är skönt att slippa tänka en stund.

Farvääääääääääääääääääl faaaaarväääääääääääääääääl

sss



sliten och lättklädd men ack så nöjd och glad


Hola caballo

Nu sitter jag här igen, och gör den där rackarns tvålen. Jag kan dock glatt meddela att det går bättre, än så länge! Efter att jag skickade iväg det förra arga blogginlägget lyckades jag göra tre tvålar, men jag fick inte ur dom ur formen. Jag stoppade därför en av dom i mikron, tänkte att den skulle bli lite mjuk men när jag lyfte formen rann det hiskeligt varm flytande tvål över min hand.. det var verkligen inte min dag.


Vi har morotsdagar i skolan, jag älskar morotsdagarna! Skulle gärna ha fler! Inte för att jag varit så jätte effektiv i skolan just idag men dom är ju bra ändå. Jag och stina va mest på rackartygshumör, men det är vi väl jämt antar jag.


I helgen åker nog jag och Stina till Falun och kollar på Crilles band, som kompensation för att vi missade dom på P&L på grund av alkoholintag.. Nåväl! Det blir nog kanon.

Här skulle det varit en bild på en häst, men det fungerade inte att ladda upp bilder så det kommer väl någon annan dag!

Nu ska jag trycka ut hästar så tjofadderittan, 26 fingrar i fittan!
/Johanna


du skall döden dö, tvåljävel

Jag, Stina och två vänner till har ett UF-företag som ska göra dalahästtvålar. Jag tänkte vara duktig och tillverka några små vita vaniljtvålar idag.. mm just det.. förbannade skit tvålar. Det ska ta cirka tjugo minuter att göra tvål, jag har suttit i 1 timme och 36 minuter och har inte en enda färdig tvål, jag får den inte ens att lukta vanilj! Duktigt!

Igår var det mysiga måndagen = träningskväll med Ida. Vi sprang ca 7 km och belönade oss med en skön stund i bastun, sen hem för mat hos Olssons. BRA DÄR! 



Här skulle det vara en bild också, men det gick ju såklart inte heller

Skrev ju 1 timme och 36 minuter, det har nu gått 2 timmar. Kanon!


jodåsåatteh

I fredags följde jag och Johanna med Josephine till Borlänge på uppdrag, det gick bra! Sen åkte vi hem till Vansbro och tittade på hockeymatch, den var ju.. hysterisk. Sen gick vi hem, duschade och gick till selins.. Kvällen slutade med nattmat hos mig sen somnade jag, johanna, rickhard och fredrik i min säng.
Lördagen var lugn och mysig.

Igår kom Emmy och hon ska stanna här i veckan :) mysigt!


charmig

/ssss


RSS 2.0