suddasuddasuddasudda bort dom

hallååå!

jag sitter i skolan och skriver ett arbete om avfallshanteringen i världen, ska komma på en lösning och sälja den dyrt. fredag är det också och det känns lite i luften här i skolan. satte precis på kapten röd och blev sjukt pepp på livet. jajajjaja! ikväll ska jag, johanna och matilda ha myskväll och gå på bio, det ser jag fram emot! har ju varit nere i eksjö också, hade det jätte mysigt med axel. vi festade och kramades, typ. hann inte med mer. med vi hade kul! nu ska jag fortsätta mitt djupa arbete om världsproblemen. yes!



puss på dig


hohoo

jag har fjärilar i magen

hallåååå

ojoj trumvirvel tack! Kände att det var dags även för mig att göra blogg comeback, eller nått liknande..
Jag har egentligen inget att säga förutom att jag har jävligt tråkigt just för tillfället och tänkte då döda lite tid på blöggen.

Dagarna går fruktansvärt sakta. Ställer klockan på nio, snoozar till halv elva och sitter sedan i pyamas tills något händer. Herregud, måste skaffa mig en hobby eller ett jobb. Fast förresten, jag har ju ett jobb.. kind of. Har fått jobb som elevinspiratör, men det märks inte annat än att jag känner mig jävligt låst. Fastlåst vid ingenting, ifall jag kanske möjligtvis eventuellt skulle få åka och jobba. Så jävla värt! 

Jaja jag har i alla fall börjat träna, lite smått. Känns väldigt skönt, hade inte förstått förrän nu att jag saknar att träna. Just ja, ska till Moldavien med tre så gott som främmande människor och Borlänge energis ungdomsråd, kan ju bli intressant.

Det om det, som Barbro skulle sagt.
/Johanna

Det här va tider det!

never say never

idag är en bra dag, SKIT bra dag. bara för att jag har bestämt och vill att den ska vara det.
idag ska jag träna för att jag vill och det ska bli skit kul för att jag ska träna med johanna.
idag ska jag betala en faktura för att jag vill få den betald för att jag vill inte behöva tänka på det mer.
jag måste hela tiden påminna mig själv att tänka annorlunda, det är såååå lätt att halka tillbaka.

hur som helst är jag ganska high on life hela tiden, jag längtar tills på fredag. vi ska göra helgen till en as bra helg. raggarfest! wiiiihoooo. nu ska jag och viktoria traska iväg till lyko och ragga spons! hoppas dom också har en bra dag.


kyss och smek



foto: emelie bornlöf


sparks

jag undrar vad jag ska göra med livet egentligen. något saknas hela tiden. ibland vet jag vad som saknas. ibland blir jag osäker. så äre.


RSS 2.0